3. CI Bloom, yenilikçi ve dinamik atmosferiyle 24-28 Nisan tarihleri ​​arasında ICEC Rumeli Salonlarında gerçekleşecek.

3. CI Bloom, yenilikçi ve dinamik atmosferiyle 24-28 Nisan tarihleri ​​arasında ICEC Rumeli Salonlarında gerçekleşecek.

Türk sanat ortamı, İstanbul'daki CI Bloom bahar fuarı ile büyüyor. LK Rumeli Salonlarında 24 Nisan'da yapılması planlanan fuarın ön gösterimi ve 25-28 Nisan tarihleri ​​arasındaki Genel Ziyaretler, Türkiye'deki çağdaş sanatçıların eserlerini sergileyecek ve İstanbul'un Avrupa, Orta Doğu ve Kuzey Afrika'da turizm ve ticaret için bir merkez olduğunu vurgulayacak. 

1 Mart 2024'te 3. yılını kutlayan CI Bloom, Contemporary İstanbul Büyükelçisi değerli koleksiyoncu Lina Mikati'nin rezidansında bir kutlamaya ev sahipliği yapacak. Etkinliğe Başkonsolos Sayın Onur Şaylan'ın yanı sıra yabancı koleksiyonerler, basın mensupları, Türkiye'den Zilberman ve Sanatorium galerilerinin kurucuları ile CI Danışma Kurulu Üyesi Leyla Alaton katılacak.

Bu yıl CI Bloom, ikinci katında büyük ölçekli bir dijital sanat deneyimi sunuyor. DECOL ve Ahmet Said Kaplan işbirliğiyle gerçekleştirilen "Canlılar" sergisi, canlı kavramının benzersiz ve etkileyici bir incelemesini sunuyor. DJ performanslarıyla tamamlanacak sergi, sanatseverlere sürükleyici bir deneyim yaşatacak.

Contemporary İstanbul, fuar boyunca sürdürülebilirliği benimsiyor, karbon ayak izini azaltmayı ve geri dönüşümü teşvik etmeyi hedefliyor. Fuarda, yeniden kullanılabilir duvar sistemleri, enerji tasarruflu LED aydınlatma ve geri dönüştürülmüş koridor halıları dahil olmak üzere çevre dostu kurulum ve fuar operasyonları yer alıyor.


 

Paylaş